Se spune ca seful unui trib de indieni, nestiind cum sa- i determine pe acestia sa nu mai leneveasca si sa bea, le spune in timpul unei adunari ca iarna urmatoare va fi o iarna geroasa si ca ar fi bine sa stranga cat mai multe lemne pentru a face fata gerului. Dupa zile in sir in care toti au adunat lemne, seful tribului se gandeste sa sune la meteorologie si sa se intereseze cum va fi iarna urmatoare. Spre surprinderea lui, acestia ii raspund ca va fi o iarna deosebit de geroasa. La intrebarea "De ce?", cei de la meteorologie ii spun: "Pentru ca indienii fac mari provizii de lemne".

Gandurile pe care le voi posta aici, sunt pur si simplu acte de creatie,
"incercari ale geniului", regasiri in urma multelor parasiri; iar din acest motiv imi doresc ca interpretarea pe care fiecare dintre voi o veti da, sa fie una "normala", fara prea multe presupuneri si "concluzii". 
Desi voi scrie multe randuri bazandu- ma pe un suport al realitatii, vor fi totusi si randuri in care doar imaginatia imi va fi raspunzatoare.
Va doresc,

"Lectura placuta"!




Despre mine

Fotografia mea
Lucrurile pe care le- as avea de scris despre mine sunt atat de multe incat as fi plictisitoare scriidu- le; iar nestiind unde sa ma opresc as esua inainte de a incepe. De aceea las ca ceea ce voi posta sa vorbeasca "despre mine".

vineri, 12 februarie 2010

o fost odata...

Fu odata un baiet si-o fata.
Fata era de-o frumusete rara sau nu. Mai bine era urata (ca sa fie originala). Da' urata de nu te puteai uita la ea. Asa zisa "uratenie remarcabila".
Oricine isi putea da seama de asta.
Asa ca baietul vazu' si dansu'.
Numai ca nu avu acelasi efect pe care-l avu la toti ceilalti.
Sparietura lui o fost (pot scrie verbe la timpuri diferite pt ca nu-i in aceeasi fraza; asa a zis Oana) mult mai zdravana si din acea zi baietu se schimonosi la fata (din cauza sparieturii, bineinteles) in asa hal c-o intrecu' pe fata.
Acu' nu mai era fatuca singura urata. Era si baietu urat (asta ca sa-i tina companie si sa nu se simta unica).
Insa lucru ista nu era un impediment (pentru ce? Nu stiu.)
Ideea este ca ar fi fost si varianta cu povestea in care baietu privind fata, fata privind baietu, sa capete (fata) prin nu stiu ce minune frumusete de la el (asa a zis Cristina. Ei asa i-ar fi placut. Noua nu. Am uitat sa zic ca "scriu gandind" impreuna cu Oana).
Asa...
Schimbarea care a aparut acum fata de inceputul povestii este ca nu mai avem un urat (ca si personaj de poveste) ci avem doi.
Sa vedem ce facem cu ei.
Ne mai gandim putin.
Gata.
Ne-am gandit.
Ii trimitem la culcare si mergem si noi dupa ei.
Cu mult in urma lor ca nu cumva sa patim ce-a patit baietu.
Si totusi nu-i bine sa mearga impreuna la somn. Sigur nu vor fi cuminti iar maine trebuie sa scriem despre cel de-al treilea urat (sau urata) si nu-i bine.
Asa ca ne mai gandim noaptea asta si anii care vor veni si vedem ce mai facem cu ei.
Pana atunci...
Toti care vor citi
dandu-si seama ca-s prostii
vor zambi si isi vor spune
"Fetele astea nu-s in strune"!


(Scrisa
sub inspiratia oboselii <> si... atat!!!)



Niciun comentariu: